White logo

Over ons

Het verhaal achter Loopgids Dimi

Loopgids Dimi is een concept dat wij, An De Belder en Dimitri Mevensen, zelf bedacht hebben. Gids van dienst Dimitri geeft graag een woordje uitleg: “Ik heb al heel wat loopkilometers achter de rug als recreatief ultraloper. Toen ik een aantal jaren geleden in Oosterzele kwam wonen, dacht ik direct: deze omgeving wil ik aan anderen tonen.

Met mijn achtergrond in de sociale sector hou ik ontzettend veel van activiteiten voor anderen organiseren. Mensen rondom mij uitdagen om een bepaald doel te bereiken, is een gegeven dat me zeer gelukkig maakt. Mijn passie naar anderen kunnen overbrengen en je op een andere manier naar lopen leren te kijken, is iets waar ik nu ten volle voor wil leven.”

Gepassioneerd loper
Hapje en drankje na toch
Picknic tijdens tocht

Daarnaast stelt An zich even voor: “Ik ben An, een gedreven mama van twee met een hart voor zorg. Behalve mijn werk en huishouden hou ik enorm veel van sfeer en gezelligheid in combinatie met een goed glas wijn. Graag zou ik je dan ook de nodige gezelligheid willen bezorgen na een ontspannende inspanning onder leiding van Loopgids Dimi.

Een verzorgde picknick tijdens de tocht of een hapje en een lokaal drankje achteraf bied ik met veel liefde aan. Bij Loopgids Dimi beschikken we over een gezellig overdekt en verwarmd terras, een lounge met vuurkorf en een open tuingedeelte. We hopen je dus binnenkort met open armen te mogen ontvangen. Tot snel!”